Машинско перење на теписи

Машинско перење на теписи

Во пролетното чистење на Вашите домови спаѓа и перењето на теписи, но не секој има услови за домашно перење на истите. Современиот начин на домување создаде потреба од машинско перење на текстилните подлоги кои се вршат на лице место или во сервис за перење. Во следното видео може да видите како се одвивав процесот и…

Чистење на клима уред

Чистење на клима уред

Клима уредите денес се речиси неизбежни во просториите во кои што живееме и работиме – како за греење така и за ладење. Кога се вклучени, на нив се наталожува прашина, бактерии , габички, вируси и други нечистотии кои штетно влијаат на вашето здравје, најчесто страдаат дишните органи и респираторниот систем. Затоа е препорачливо темелно чистење…

Корекција на пукнатини на ѕид

Корекција на пукнатини на ѕид

Се ближи големиот христијански празник Велигден. Ви претстои генерално чистење на домот и варосување… Еве неколку практични совети по избор на Пробела. Се надеваме дека ќе Ви бидат од корист.