Стан кај судот Јавете се за цена

Стан кај судот

Јавете се за цена

Се издава стан од 65 м2 веднаш до Основниот суд Прилеп на први кат, опремен комплетно и погоден за канцелариска работа на нотар, адвокат, извршител, книгодство, онлајн работа со копмјутери. Три соби во кои има бироа, шкафови, ИТ опрема (компјутери и печатачи), две клими, централно греење, чајна кујна . Станот е обезбеден со алармен уред и има паркинг простор, одличен пристап, лоциран на фрекфентна улица во централно подрачје на градот.

Се изнајмува стан на први кат во строг центарот на град Прилеп на 50м од градскиов саат, наспроти Тутунска банка и Ла страда. Станот е погоден за деловен простор, нотар, адвокат, книговодител и слични канцеларии, козметички салон, едукативен центар, салон за масажа и слично. Станот има 4 посебни простории, 2 балкони едениот гледа на Ла страда, другиот на задната страна.

Се издава наместен стан во централно градско подрачје од 50 м2