Куќи за продажба 25 results
$750.00по договор

Се продава стан во населба Точила во зграда Ф1/2-21 на...

  $750.00 по договор
  $1.00по договор

  Се продава нов невселуван стан во новата зграда накрши Солидност...

   $1.00 по договор
   $10.00по договор

   Се продава плац во с.Оревоец со објект за атрактивна цена

    $10.00 по договор
    $1.00по договор

    Се продава куќа карабина во Варош на улица Гога Јанкулоски...

     $1.00 по договор
     $20,000.00

     Се продава стан 35 м2 со визба од 13м2 во...

      $20,000.00
      $2.00

      Се продава атрактивно земјиште над Вештачкото Езеро, три парцели 1052...

       $2.00
       $25,000.00

       Се продава стара куќа 107 м2 со плус помошен објект,...

        $25,000.00
        Call for priceпо договор

        Се издава стан од 65 м2 веднаш до Основниот суд...

         Call for price по договор
         $200.00

         Се изнајмува стан на први кат во строг центарот на...

          $200.00
          $200.00

          Се издава наместен стан во централно градско подрачје од 50...

           $200.00
           $200.00

           Се издава дуќан 45 м2 кај Шаторо на улица Битолска...

            $200.00
            $41,000.00комплет

            Се продава стан во близина на болницата , станот е...

             $41,000.00 комплет
             по договор

             Плац од 1108 м2 во тивок и мирен дел од...

              по договор
              по договор

              Се продава плац на одлична локација со можност за изградба...

               по договор
               по договор

               Се продава нива веднаш до регионалниот пат Прилеп-Битола, на заобиколница.

                по договор
                $250,000.00

                После мостот на Стара Автобуска Станица, на главна улица, многу...

                 $250,000.00
                 $75,000.00

                 Се продава земјиште од 2067 м2 на кое има три...

                  $75,000.00

                  Се продаваат две гарсоњери во зградата крши Солидност над КАМ...

                   $200,000.00

                   Се продава куќа со деловен простор на приземје во строг...

                    $200,000.00

                    Се издава или продава, куќа во строг центар на Прилеп...

                     Call for price

                     Деловниот простор се наоѓа во строг центар на Прилеп, нова...

                      Call for price
                      $1,000.00комплет

                      Се издава деловен простор во централно градско подрачје,приземје, со соптсвен...

                       $1,000.00 комплет
                       $50.00

                       Канцеларија во близина на стара автобуска, одлична локација, ниска цена,...

                        $50.00
                        Call for priceпо договор

                        Нива на патот кон Вештачкото Езеро, наспроти касарни, на асфалтниот...

                         Call for price по договор
                         Call for priceпо метар квадратен

                         Нивата се наоѓа на регионален пат кон Крушево, лесно пристапна,...

                          Call for price по метар квадратен
                          Powered by Estatik
                          Oops! This page didn't load Google Maps correctly. Please contact admin to fix this.