Магацини за продажба 20 results
$750.00по договор

Се продава стан во населба Точила во зграда Ф1/2-21 на...

  $750.00 по договор
  $10.00по договор

  Се продава плац во с.Оревоец со објект за атрактивна цена

   $10.00 по договор
   $1.00по договор

   Се продава куќа карабина во Варош на улица Гога Јанкулоски...

    $1.00 по договор
    $2.00

    Се продава атрактивно земјиште над Вештачкото Езеро, три парцели 1052...

     $2.00
     Call for priceпо договор

     Се издава стан од 65 м2 веднаш до Основниот суд...

      Call for price по договор
      $200.00

      Се издава наместен стан во централно градско подрачје од 50...

       $200.00
       $200.00

       Се издава дуќан 45 м2 кај Шаторо на улица Битолска...

        $200.00
        $41,000.00комплет

        Се продава стан во близина на болницата , станот е...

         $41,000.00 комплет
         по договор

         Плац од 1108 м2 во тивок и мирен дел од...

          по договор
          по договор

          Се продава плац на одлична локација со можност за изградба...

           по договор
           по договор

           Се продава нива веднаш до регионалниот пат Прилеп-Битола, на заобиколница.

            по договор
            $250,000.00

            После мостот на Стара Автобуска Станица, на главна улица, многу...

             $250,000.00
             $75,000.00

             Се продава земјиште од 2067 м2 на кое има три...

              $75,000.00

              Се продаваат две гарсоњери во зградата крши Солидност над КАМ...

               $200,000.00

               Се продава куќа со деловен простор на приземје во строг...

                $200,000.00

                Се издава или продава, куќа во строг центар на Прилеп...

                 $1,000.00комплет

                 Се издава деловен простор во централно градско подрачје,приземје, со соптсвен...

                  $1,000.00 комплет
                  $50.00

                  Канцеларија во близина на стара автобуска, одлична локација, ниска цена,...

                   $50.00
                   Call for priceпо договор

                   Нива на патот кон Вештачкото Езеро, наспроти касарни, на асфалтниот...

                    Call for price по договор
                    Call for priceпо метар квадратен

                    Нивата се наоѓа на регионален пат кон Крушево, лесно пристапна,...

                     Call for price по метар квадратен
                     Powered by Estatik
                     Oops! This page didn't load Google Maps correctly. Please contact admin to fix this.