Се продава плац во с.Оревоец со објект за атрактивна цена

Се продава атрактивно земјиште над Вештачкото Езеро, три парцели 1052 м2, 2020 м2 и 5520 м2 по цена од 2 еур од метар квадратен. Мирно и тивко место со прекрасен поглед кон југоисток, езерото, Селечка Планина, Козјак…

Се продава нива веднаш до регионалниот пат Прилеп-Битола, на заобиколница.

Се продава земјиште од 2067 м2 на кое има три легални објекти од по 71 м2, 82 м2 и 180 м2. На стариот излез кон Битола, веднаш крши Каза Гранде, зад управната зграда на Ламинати.
Одлична локација за погон, сервис, магацин и слично. Ви нудиме проектантско решение за пренамена на објектите за друга дејност.

Нива на патот кон Вештачкото Езеро, наспроти касарни, на асфалтниот пат

Нива со викендица Јавете се за цена

Нива со викендица

Јавете се за цена

Нивата се наоѓа на регионален пат кон Крушево, лесно пристапна, на 500 m од Мермерен Комбинат.