Се продава нов невселуван стан во новата зграда накрши Солидност на трети кат источно ориентиран

Се продава плац во с.Оревоец со објект за атрактивна цена

Се продава куќа карабина во Варош на улица Гога Јанкулоски на три нивоа со површина 358 м2 , карабината е  со платени комуналии.Површината која се продава е од  две градежни парцели со вкупна површина од 685 м2.

Гарсоњера 20,000.00 €

Гарсоњера

20,000.00 €

Се продава стан 35 м2 со визба од 13м2 во Вишне на прв кат

Се продава атрактивно земјиште над Вештачкото Езеро, три парцели 1052 м2, 2020 м2 и 5520 м2 по цена од 2 еур од метар квадратен. Мирно и тивко место со прекрасен поглед кон југоисток, езерото, Селечка Планина, Козјак…

Се продава стара куќа 107 м2 со плус помошен објект, на парцела од 300 м2

Стан 59м2 41,000.00 €

Стан 59м2

41,000.00 €

Се продава стан во близина на болницата , станот е комплетно реновиран во 2014 . инсталација струја,вода ,купатило се е ново. има соларно ,ПВЦпрозори, греење со клима , станот е како нов. станот е на прв кат има две визби, се продава комплетно наместен, може веднаш да се всели. Можи и без ствари за цената ќе се договориме

Плац од 1108 м2 во тивок и мирен дел од Прилеп, а сепак центар. Интересен за изградба на колективна зграда за домување или неколку индивидуални куќи.

Се продава плац на одлична локација со можност за изградба на стамбена зграда за домување

Се продава нива веднаш до регионалниот пат Прилеп-Битола, на заобиколница.