Се издава дуќан 45 м2 кај Шаторо на улица Битолска во близина на театарот Војдан Чернодрински, погоден за разни дејности

Се издава или продава, куќа во строг центар на Прилеп , приземје (деловен простор), прв кат и поткровје стамбен простор.

Деловниот простор се наоѓа во строг центар на Прилеп, нова современа градба на три ката, опремен со централен клима уред, аларм и камери.

Се издава деловен простор во централно градско подрачје,приземје, со соптсвен магацински простор, обезбеден паркинг простор за муштерии и достава на стока, погоден за разни дејности.