Машинско перење на теписи

Во пролетното чистење на Вашите домови спаѓа и перењето на теписи, но не секој има услови за домашно перење на истите. Современиот начин на домување создаде потреба од машинско перење на текстилните подлоги кои се вршат на лице место или во сервис за перење. Во следното видео може да видите како се одвивав процесот и доколку Ви се допадне, во нашиот град постои професинален сервис кој ќе Ве контактира, доаѓа во Вашиот дом, ги зема теписите и за неколку дена Ви ги враќа чисти и суви. Контактирајте не за да ги упатиме на Вашата адреса.

Similar Posts