Се продава нов невселуван стан во новата зграда накрши Солидност на трети кат источно ориентиран

Гарсоњера 20,000.00 €

Гарсоњера

20,000.00 €

Се продава стан 35 м2 со визба од 13м2 во Вишне на прв кат

Стан 59м2 41,000.00 €

Стан 59м2

41,000.00 €

Се продава стан во близина на болницата , станот е комплетно реновиран во 2014 . инсталација струја,вода ,купатило се е ново. има соларно ,ПВЦпрозори, греење со клима , станот е како нов. станот е на прв кат има две визби, се продава комплетно наместен, може веднаш да се всели. Можи и без ствари за цената ќе се договориме

Се продаваат две гарсоњери во зградата крши Солидност над КАМ МАРКЕТ,комплетно опремени.