Стан кај судот Јавете се за цена

Стан кај судот

Јавете се за цена

Се издава стан од 65 м2 веднаш до Основниот суд Прилеп на први кат, опремен комплетно и погоден за канцелариска работа на нотар, адвокат, извршител, книгодство, онлајн работа со копмјутери. Три соби во кои има бироа, шкафови, ИТ опрема (компјутери и печатачи), две клими, централно греење, чајна кујна . Станот е обезбеден со алармен уред и има паркинг простор, одличен пристап, лоциран на фрекфентна улица во централно подрачје на градот.

Се изнајмува стан на први кат во строг центарот на град Прилеп на 50м од градскиов саат, наспроти Тутунска банка и Ла страда. Станот е погоден за деловен простор, нотар, адвокат, книговодител и слични канцеларии, козметички салон, едукативен центар, салон за масажа и слично. Станот има 4 посебни простории, 2 балкони едениот гледа на Ла страда, другиот на задната страна.

Се издава наместен стан во централно градско подрачје од 50 м2

Се издава дуќан 45 м2 кај Шаторо на улица Битолска во близина на театарот Војдан Чернодрински, погоден за разни дејности

Се издава или продава, куќа во строг центар на Прилеп , приземје (деловен простор), прв кат и поткровје стамбен простор.

Деловниот простор се наоѓа во строг центар на Прилеп, нова современа градба на три ката, опремен со централен клима уред, аларм и камери.

Се издава деловен простор во централно градско подрачје,приземје, со соптсвен магацински простор, обезбеден паркинг простор за муштерии и достава на стока, погоден за разни дејности.

Канцеларија во близина на стара автобуска, одлична локација, ниска цена, погодна за адвокат, агенција и сл.