Стара куќа Под Кули

25,000.00 €

 • Property ID: 1018
 • Шифра: К-005
 • Вид: Куќа
 • Локација / Адреса: Под Кули
 • Број на соби: 4
 • Површина m²: 107
 • Кат: 1
 • Спратност: 1
 • Ориентација: Југ
 • Подрум: Да
 • Гаража: Да
 • Греење: дрва-струја
 • Состојба: Празно
 • Забелешки: Стара куќа

Опис

Се продава стара куќа 107 м2 со плус помошен објект, на парцела од 300 м2