Стан во строг центар на булевар

 • Property ID: 964
 • Шифра: Ц-004
 • Вид: Стан
 • Локација / Адреса: Центар булевар Гоце Делчев
 • Број на соби: 4
 • Површина m²: 74
 • Кат: 1
 • Спратност: 3
 • Ориентација: Југ
 • Тераси: 2
 • Подрум: Да
 • Гаража: Не
 • Паркинг: Да
 • Греење: струја
 • Состојба: Празно

Опис

Се издава стан од 74 м2 во стогиот центар на градот на булевар Гоце Делчев погоден за канцеларии, козметички салон, книговодство, едукативен центар и слично