Стан кај судот

Јавете се за цена
по договор

 • Property ID: 1015
 • Шифра: Ц-008
 • Вид: Стан
 • Локација / Адреса: Бидимаш 2
 • Број на соби: 3
 • Површина m²: 65
 • Кат: 1
 • Спратност: 3
 • Ориентација: Северо-Исток
 • Тераси: 2
 • Подрум: Не
 • Гаража: Не
 • Паркинг: Да
 • Состојба: Наместено

Опис

Се издава стан од 65 м2 веднаш до Основниот суд Прилеп на први кат, опремен комплетно и погоден за канцелариска работа на нотар, адвокат, извршител, книгодство, онлајн работа со копмјутери. Три соби во кои има бироа, шкафови, ИТ опрема (компјутери и печатачи), две клими, централно греење, чајна кујна . Станот е обезбеден со алармен уред и има паркинг простор, одличен пристап, лоциран на фрекфентна улица во централно подрачје на градот.