Плац во централна зона

по договор

  • Property ID: 905
  • Шифра: З-005
  • Вид: Плац
  • Локација / Адреса: Орта џамија
  • Површина m²: 1108

Опис

Плац од 1108 м2 во тивок и мирен дел од Прилеп, а сепак центар. Интересен за изградба на колективна зграда за домување или неколку индивидуални куќи.