Плац Оревоец со објект

10.00 €
по договор

  • Property ID: 1069
  • Шифра: З009
  • Вид: Плац
  • Локација / Адреса: Оревоец
  • Забелешки: 1905 м2 земјиште и 30 м2 под зграда

Опис

Се продава плац во с.Оревоец со објект за атрактивна цена