Нов стан во зградата крши Солидност

1.00 €
по договор

 • Property ID: 1075
 • Шифра: C010
 • Вид: Стан
 • Локација / Адреса: крши Солидност
 • Број на соби: 2
 • Површина m²: 48
 • Кат: 3
 • Спратност: 6
 • Ориентација: Исток
 • Подрум: Да
 • Гаража: Не
 • Паркинг: Да
 • Состојба: Празно

Опис

Се продава нов невселуван стан во новата зграда накрши Солидност на трети кат источно ориентиран