Нива со викендица

Јавете се за цена
по метар квадратен

  • Property ID: 747
  • Шифра: З-001
  • Вид: Нива
  • Локација / Адреса: Бегова Ливада - Прилеп
  • Површина m²: 1781
  • Забелешки: Викенд куќата е гратис

Опис

Нивата се наоѓа на регионален пат кон Крушево, лесно пристапна, на 500 m од Мермерен Комбинат.