Нива наспроти касарни – Прилеп

Јавете се за цена
по договор

  • Property ID: 750
  • Шифра: З-002
  • Вид: Нива
  • Локација / Адреса: Наспроти касарни - Прилеп
  • Површина m²: 1830

Опис

Нива на патот кон Вештачкото Езеро, наспроти касарни, на асфалтниот пат