Наместен стан 50 м2

 • Property ID: 948
 • Шифра: Ц-005
 • Вид: Стан
 • Локација / Адреса: Битолска кај Шаторот
 • Број на соби: 2
 • Површина m²: 50
 • Кат: 1
 • Спратност: 1
 • Ориентација: Југо-Запад
 • Тераси: 1
 • Подрум: Не
 • Гаража: Не
 • Паркинг: Да

Опис

Се издава наместен стан во централно градско подрачје од 50 м2