Куќа Варош

1.00 €
по договор

 • Property ID: 1057
 • Шифра: К-007
 • Вид: Куќа
 • Локација / Адреса: Варош
 • Број на соби: 8
 • Површина m²: 345
 • Ориентација: Југ
 • Подрум: Да
 • Гаража: Да
 • Паркинг: Да
 • Состојба: Празно
 • Забелешки: Куќа карабина

Опис

Се продава куќа карабина во Варош на улица Гога Јанкулоски на три нивоа со површина 358 м2 , карабината е  со платени комуналии.Површината која се продава е од  две градежни парцели со вкупна површина од 685 м2.