Куќа со два дуќани во центарот на Прилеп

250,000.00 €

 • Property ID: 876
 • Шифра: К-002
 • Вид: Куќа
 • Локација / Адреса: Центар кај стара автобуска
 • Површина m²: 217
 • Спратност: 2
 • Подрум: Да
 • Гаража: Да
 • Паркинг: Да
 • Греење: струја
 • Состојба: Празно

Опис

Се продава куќа во центар на Прилеп со два деловни објекти на фреквентно место (главна артерија на градот)