Куќа со дуќан во строг центар на Прилеп

200,000.00 €

  • Property ID: 857
  • Шифра: К-001
  • Вид: Куќа
  • Локација / Адреса: Позади стара автобуска
  • Ориентација: Југ
  • Состојба: Празно

Опис

Се продава куќа со деловен простор на приземје во строг центар на Прилеп, позади стара автобуска станица, познат како „Фото Зрак“