Канцеларија

  • Property ID: 769
  • Шифра: Д-001
  • Вид: Канцеларија
  • Локација / Адреса: Центар
  • Површина m²: 15
  • Кат: 1
  • Ориентација: Југ
  • Паркинг: Да
  • Состојба: Празно

Опис

Канцеларија во близина на стара автобуска, одлична локација, ниска цена, погодна за адвокат, агенција и сл.