Гарсоњера

20,000.00 €

 • Property ID: 1054
 • Шифра: Ц-009
 • Вид: Стан
 • Локација / Адреса: Вишне
 • Број на соби: 1
 • Површина m²: 35
 • Кат: 1
 • Спратност: 4
 • Ориентација: Запад
 • Подрум: Да
 • Гаража: Не
 • Паркинг: Да
 • Греење: струја
 • Состојба: Празно

Опис

Се продава стан 35 м2 со визба од 13м2 во Вишне на прв кат