Две гарсоњери со можност за спојување

  • Property ID: 859
  • Шифра: С-002
  • Вид: Стан
  • Локација / Адреса: Наспроти Солидност
  • Број на соби: 1
  • Кат: 1
  • Ориентација: Северо-Исток
  • Паркинг: Да
  • Греење: струја
  • Состојба: Наместено

Опис

Се продаваат две гарсоњери во зградата крши Солидност над КАМ МАРКЕТ,комплетно опремени.