Деловен простор во строг центар

Јавете се за цена

  • Property ID: 799
  • Шифра: Д-002
  • Вид: Дуќан
  • Локација / Адреса: Наспроти Електро дистрибуција
  • Површина m²: 300
  • Ориентација: Југ
  • Паркинг: Да
  • Греење: централна клима
  • Состојба: Празно

Опис

Деловниот простор се наоѓа во строг центар на Прилеп, нова современа градба на три ката, опремен со централен клима уред, аларм и камери.