Деловен простор Прилеп центар

1,000.00 €
комплет

  • Property ID: 789
  • Шифра: Д-001
  • Вид: Дуќан
  • Локација / Адреса: Центар
  • Површина m²: 100
  • Ориентација: Југо-Запад
  • Подрум: Да
  • Паркинг: Да
  • Состојба: Празно
  • Забелешки: 100 м2 приземје + 100 м2 подрум (магацински простор)

Опис

Се издава деловен простор во централно градско подрачје,приземје, со соптсвен магацински простор, обезбеден паркинг простор за муштерии и достава на стока, погоден за разни дејности.