Атрактивно земјиште во урбанизиран простор

75,000.00 €

  • Property ID: 879
  • Шифра: З-003
  • Вид: Нива
  • Локација / Адреса: Наспроти Каза Гранде
  • Површина m²: 2067

Опис

Се продава земјиште од 2067 м2 на кое има три легални објекти од по 71 м2, 82 м2 и 180 м2. На стариот излез кон Битола, веднаш крши Каза Гранде, зад управната зграда на Ламинати.
Одлична локација за погон, сервис, магацин и слично. Ви нудиме проектантско решение за пренамена на објектите за друга дејност.