Атрактивен плац за инвеститори

по договор

  • Property ID: 902
  • Шифра: З-006
  • Вид: Плац
  • Локација / Адреса: Гимназија Мирче Ацев
  • Површина m²: 746

Опис

Се продава плац на одлична локација со можност за изградба на стамбена зграда за домување