• Property ID: 836
  • Шифра: Д-004
  • Вид: Куќа
  • Локација / Адреса: Центар
  • Површина m²: 38
  • Ориентација: Југ
  • Паркинг: Да
  • Состојба: Празно

Опис

Се издава и продава, куќа во строг центар на Прилеп , приземје (деловен простор), прв кат и поткровје стамбен простор. Објектот е погеден за продажен салон на приземје, во комбинација со канцеларија на прв кат и стамбен дел на поткровје.Има посебно ВЦ на секој кат.Делливи се приземјето и првиот кат со поткровјето со засебни скали.