Плац Оревоец со објект 6 results
$10.00по договор

Се продава плац во с.Оревоец со објект за атрактивна цена

  $10.00 по договор
  $2.00

  Се продава атрактивно земјиште над Вештачкото Езеро, три парцели 1052...

   $2.00
   по договор

   Се продава нива веднаш до регионалниот пат Прилеп-Битола, на заобиколница.

    по договор
    $75,000.00

    Се продава земјиште од 2067 м2 на кое има три...

     $75,000.00
     Call for priceпо договор

     Нива на патот кон Вештачкото Езеро, наспроти касарни, на асфалтниот...

      Call for price по договор
      Call for priceпо метар квадратен

      Нивата се наоѓа на регионален пат кон Крушево, лесно пристапна,...

       Call for price по метар квадратен
       Powered by Estatik
       Oops! This page didn't load Google Maps correctly. Please contact admin to fix this.

       Reset password

       Enter your email address and we will send you a link to change your password.

       Powered by Estatik