Стан во Точила 15 results
$750.00по договор

Се продава стан во населба Точила во зграда Ф1/2-21 на...

  $750.00 по договор
  $10.00по договор

  Се продава плац во с.Оревоец со објект за атрактивна цена

   $10.00 по договор
   $1.00по договор

   Се продава куќа карабина во Варош на улица Гога Јанкулоски...

    $1.00 по договор
    $2.00

    Се продава атрактивно земјиште над Вештачкото Езеро, три парцели 1052...

     $2.00
     $41,000.00комплет

     Се продава стан во близина на болницата , станот е...

      $41,000.00 комплет
      по договор

      Плац од 1108 м2 во тивок и мирен дел од...

       по договор
       по договор

       Се продава плац на одлична локација со можност за изградба...

        по договор
        по договор

        Се продава нива веднаш до регионалниот пат Прилеп-Битола, на заобиколница.

         по договор
         $75,000.00

         Се продава земјиште од 2067 м2 на кое има три...

          $75,000.00
          $250,000.00

          После мостот на Стара Автобуска Станица, на главна улица, многу...

           $250,000.00
           • 1
           • 2
           1 - 10 of 15 homes
           Powered by Estatik
           Oops! This page didn't load Google Maps correctly. Please contact admin to fix this.

           Reset password

           Enter your email address and we will send you a link to change your password.

           Powered by Estatik