Стан кај судот 8 results
Call for priceпо договор

Се издава стан од 65 м2 веднаш до Основниот суд...

  Call for price по договор
  $200.00

  Се изнајмува стан на први кат во строг центарот на...

   $200.00
   $200.00

   Се издава наместен стан во централно градско подрачје од 50...

    $200.00
    $200.00

    Се издава дуќан 45 м2 кај Шаторо на улица Битолска...

     $200.00

     Се издава или продава, куќа во строг центар на Прилеп...

      Call for price

      Деловниот простор се наоѓа во строг центар на Прилеп, нова...

       Call for price
       $1,000.00комплет

       Се издава деловен простор во централно градско подрачје,приземје, со соптсвен...

        $1,000.00 комплет
        $50.00

        Канцеларија во близина на стара автобуска, одлична локација, ниска цена,...

         $50.00
         Powered by Estatik
         Oops! This page didn't load Google Maps correctly. Please contact admin to fix this.

         Reset password

         Enter your email address and we will send you a link to change your password.

         Powered by Estatik